Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane bułeczki

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułki 4
Kukurydza z Puszki 5łyżek
pomidor
szynka 4plastry
ogórek konserwowy 2
żółty ser 4plastry
koncentrat pomidorowy
majonez
przyprawy
kapusta pekińska 1 mała główka

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane bułeczki

Z bułek odkrawamy wierzchy i wydrążamy miękisz.Kapustę szatkujemy,dodajemy kukurydze i pozostałe pokrojone składniki oraz po łyżeczce majonezu i koncentratu.Doprawiamy przyprawami.Miseczki z bułek smarujemy koncentratem wymieszanym z majonezem.Smarujemy także wierzchy.Bułki napełniamy farszem,przykrywami plastrami sera i wierzchami.Zapiekamy w temp.180C,aż sie zrumienią.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak