Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kotlety z selera

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler korzeniowy 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka
jajko 2 szt
sól 2 szczypty
pieprz 2 szczypty

Przepis i sposób przygotowania na: kotlety z selera

dużego selera obieramy i niemy na plasterki grubości około 2-3 cm solimy i pieprzymy z każdej strony
następnie obtaczamy w jajku i bułce tartej i smażymy na oleju
Wspaniałe danie dla osób nie jadających mięsa

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 13.01.2015 00:06
smakują rewelacyjnie :)
Margo1 21.04.2013 13:59
takich nie robiłam
bami 17.11.2011 12:27
No proszę, kotlet z selera, świetny pomysł! :)
irenka 28.07.2011 23:43
Ja też robię kotlety z selera(przepis w mojej księdze).Czy ta grubość 2-3cm nie za duża?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak