Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowa sałatka fasolkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szaragowa żółta 250 g
fasolka szaragowa zielona 250 g
pomidor
kalafior
orzechy włoskie
sól
sok z cytryny
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa sałatka fasolkowa

Fasolkę i kalafiora ugotować w oddzielnych naczyniach. Pomidora pokroić w niedużą kostkę. Orzechy rozdrobnić na kawałki. Koperek posiekać. Na półmisku ułożyć fasolkę, posypać kawałkami kalafiora, pomidora i orzechów. Całość skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą, posypać koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak