Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tort piwny z masą cukrową

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt 1 sztuka
dżem porzeczkowy 1 sztuka
sok z cytryny
wódka
krem do karpatki 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: tort piwny z masą cukrową

Z biszkoptu wykroić kształt kufla i poprzekrawać poziomo.skropić sokiem z cytryny wymieszanym z wódką i cukrem pudrem.Przekładać kremem i dżemem porzeczkowym.Wierz obsmarować kremem i na nałożyć masę cukrową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 10.07.2011 17:52
ciekawe
Renataj 08.07.2011 10:17
Fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak