Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Risotto z pieczarkami i bobem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt
bób 20 dag
groszek konserwowy 1/2 szt
Pieprz biały mielony Prymat
masło
sól
przyprawa uniwersalna
koperek
pieczarki 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Risotto z pieczarkami i bobem

Na patelni rozpuszczamy łyżkę masła i smażymy na nim pokrojoną cebulkę i pokrojone pieczarki -dodajemy ryż mieszamy chwilę smażymy potem podlewamy bulionem i dusimy .Pod koniec dodajemy groszek i obrany wcześniej ugotowany ryż ,oraz przyprawy warzylion,pieprz ,sól.Na koniec dodajemy posiekany koperek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli_555 07.07.2011 22:41
pyszne połączenie
Natalia37
Natalia37 01.07.2011 07:31
chyba wiem co dzisiaj bedzie na obiad :-)
Gabriela7 01.07.2011 07:24
oj mam ochotę
Anna133 01.07.2011 07:22
mniam mniam
iwa643 01.07.2011 07:20
doprawiam jeszcze magą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak