Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadzienie z kaszy

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza gryczana 30 dag
woda 3/4 litra
słonina 10 dag
Sól, pieprz, majeranek
wątróbka wieprzowa
płucka wieprzowe

Przepis i sposób przygotowania na: nadzienie z kaszy

kaszę gryczną ugotować na sypko, dodają stopioną słoninę ze skwarkami. wątróbkę opłukać i sparzyć, posiekać. płucka ugotować, odcedzić, zimne zemleć. płucka i wątróbkę wynieszać z kaszą. przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anja3107 27.02.2011 20:05
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak