Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

budyń orzechowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

orzechy mielone 6 łyżek
jajko 3 szt
cukier 5 łyżek
mąka 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: budyń orzechowy

Żółtka ucieramy z cukrem,dodajemy pianę ubitą z białek,zmielone orzechy,mąkę.Wszystko razem mieszamy i gotujemy w formie budyniowej.Podajemy z sosem waniliowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 22.08.2011 08:29
extra
pioge7 30.06.2011 21:12
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak