Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rydze duszone

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rydze 80 dag
cebula 10 dag
sól
pieprz
tłuszcz 6 dag

Przepis i sposób przygotowania na: rydze duszone

oddzielic kapelusze rydzy od trzonów. dokładnie opłukać. osączyć na sicie. cebulę obrać, pokrajać w krążki, zasmażyć na tłuszczu. do tego dać rydze. dusiż,aż będą miękkie. dodać sól i pieprz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolinka w Kuchni 08.09.2010 12:55
Brzmi smacznie:D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak