rydze duszone

rydze duszone

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rydze

    80 dag
  • cebula

    10 dag
  • sól

  • pieprz

  • tłuszcz

    6 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

oddzielic kapelusze rydzy od trzonów. dokładnie opłukać. osączyć na sicie. cebulę obrać, pokrajać w krążki, zasmażyć na tłuszczu. do tego dać rydze. dusiż,aż będą miękkie. dodać sól i pieprz.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Karolinka w Kuchni

08.09.2010 12:55
Brzmi smacznie:D

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat