Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

puree z grochu

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

groch 40 dag
cebula 5 dag
sól
słonina 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: puree z grochu

groch przebrać opłukać, namoczyć w przegotowanej i ostudzonej wodzie. następnego dnia w tej samej wodzie ugotować. gdy groch jest miękkki, posolić. odcedzić, przeytrzeć przez sito. groch podgrzać. okrasić topioną słoniną ze zarumienioną cebulą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 13.06.2011 09:40
nie jadłem jeszcze
anja3107 11.12.2010 10:51
super
pioge7 07.11.2010 11:09
świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak