sos śląski

sos śląski

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    1 szklanka
  • filet śledziowy

  • śmietana 18 proc

    2 łyżki
  • groszek konserwowy

    2 łyżki
  • jabłko

  • natka pietruszki

    1 łyżeczka
  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Obrane jabłko i filet śledziowy pokroić w drobną kostkę.Majonez wymieszać ze śmietaną,jabłko,filet,groszek i natkę.Sos doprawić do smaku solą i pieprzem.Podawać do gotowanych jarzyn.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ewelina63

19.03.2011 13:15
superowy

Dorota71

20.09.2010 11:53
mniam mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat