Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos śląski

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 1 szklanka
filet śledziowy
śmietana 18 proc 2 łyżki
groszek konserwowy 2 łyżki
jabłko
natka pietruszki 1 łyżeczka
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: sos śląski

Obrane jabłko i filet śledziowy pokroić w drobną kostkę.Majonez wymieszać ze śmietaną,jabłko,filet,groszek i natkę.Sos doprawić do smaku solą i pieprzem.Podawać do gotowanych jarzyn.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina63 19.03.2011 13:15
superowy
Dorota71 20.09.2010 11:53
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak