Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pizza z boczkiem i fetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

spód do pizzy
ketchup
sól
pieprz
bazylia
jogurt naturalny 2 łyż.
ser feta
cebula 1/ szt.
boczek 1 plastry
ser gouda

Przepis i sposób przygotowania na: Pizza z boczkiem i fetą

Ketchup mieszamy z jogurtem i 2 łyżkami bazylii. Sosem smarujemy ciasto. Układamy plastry sera. Na wierzch rozkładamy drobno pokrojoną cebulę i kawałki boczku. Posypujemy fetą. Całość doprawiamy solą i pieprzem. Po wierzchu można polać ketchupem. Pieczemy 25 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 19.09.2011 16:29
Na medal.
Emilia22 30.06.2011 08:58
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak