Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzik cebulowo-czosnkowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie w oleju 4 szt
cebula biała 2 szt
czosnek 2 zabek
olej roślinny
ocet

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzik cebulowo-czosnkowy

Cebule kroimy solimy i dusimy rękami dodajemy wyciśnięty czosnek ,wsypujemy proszek sosu ziołowego .Dodajemy parę kropli octu i oliwę .Mieszamy wszystko zostawiamy pod przykryciem ok 20 min . Cebulę czosnkową nakładamy do śledzi i zawijamy

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gabriela7 02.07.2011 07:20
pycha
Emilia22 30.06.2011 08:59
wygląda apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak