Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Młoda kapusta z koperkiem lekko zakwaszana :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

1/8 młodej kapusty
pęczek koperku
sól
cukier
sok z cytryny
1 łyżka masła
bulion drobiowy 1/2 kostki
olej słonecznikowy 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Młoda kapusta z koperkiem lekko zakwaszana :

Kapustę poszatkować drobno. Zalać wodą .Dodać do niej kostkę bulionową .Gotować 20 minut .Odcedzić . Dodać masło, koper i olej .Dusić 10 minut mieszając. Doprawić do smaku solą , cukrem i sokiem z cytryny. Kapustka powinna być lekko kwaskowa .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli_555 14.10.2011 23:04
pyszna kapustka
monika154 03.09.2011 10:44
pycha
Gosia32
Gosia32 21.03.2011 07:46
uwielbiam;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak