Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z cienką parówką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
parowka cienka 2 sztuki
szczypiorek 1 pęczek
sól
pieprz
oliwa 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z cienką parówką

Parówkę obrać z osłonek, pokroić w plasterki usmażyć na 3 łyżkach oliwy. Jajka wybić do miseczki , roztrzepać widelcem i wlać do parówki, dodać posiekany szczypiorek. Smażymy wg swojego gustu. Doprawić do smaku rolą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 22.07.2012 15:19
super
goofy9 04.10.2011 22:29
super jajeczniczka :)
smakowita 30.06.2011 13:28
też lubię taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak