Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Delikatna sałatka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pół puszki białej fasoli
burak ćwikłowy
duży ziemniak
marchewki 2 szt.
mrożona fasolka szparagowa pół szklanki
pół pęczka koperku
kilka orzechów włoskich
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Delikatna sałatka

Ziemniaka i buraka oddzielnie ugotować w skórce. Marchewkę ugotować i pokroić. Ugotowanego ziemniaka i buraka obrać i pokroić w kostkę. Fasolkę szparagową z blanszować. Orzechy wyjąć ze skorupek, posiekać. Koperek opłukać, podzielić na gałązki. Przygotowane składniki wymieszać, przyprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak