Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenne jajka w sosie.

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 sztuki
rzodkiewka 8 sztuk
ogórek zielony 1 sztuka
Szczypiorek cienki 1 pęczek
sałata 2 liście
śmietana 0,5 szklanki
musztarda 2 łyżeczki
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenne jajka w sosie.

Jajka ugotować, ogórki pokroić w ćwiartki a potem w plasterki, podobnie rzodkiewki oraz posiekać szczypior. Warzywa wymieszać ze śmietaną, musztardą i przyprawami. Na talerz położyć liść sałaty, na to układać połówki jaj i to polewamy sosem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 22.03.2012 15:15
pyszne te wiosenne jajeczka :)
gosia561 19.02.2012 00:10
nie robiłam jeszcze z takim sosem
gosia561 19.02.2012 00:10
nie robiłam jeszcze z takim sosem
Wacław 07.09.2011 09:21
ekstra !
daria899 02.09.2011 19:51
pycha
ziutula
ziutula 06.07.2011 23:18
lubię taki zestaw wiosenny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak