Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tagiatelle ze szpinakiem.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

MAKARON TAGIATELLE 250 g
szpinak mrożony 250 g
czosnek 2 ząbki
śmietana 4 łyżki
parmezan starty

Przepis i sposób przygotowania na: Tagiatelle ze szpinakiem.

Makaron ugotować al dente. Szpinak rozmrozić, dodać śmietankę i przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawić do smaku. Do szpinaku dodać makaron, wymieszać i podawać posypane parmezanem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 24.09.2012 08:33
fajna
kupiska 20.05.2012 14:55
ciekawe....
Ela15 04.02.2012 08:49
fajne
mala2021 18.01.2012 10:23
pyszności
mic 04.12.2011 14:29
moze takie zastawianie by mi posmakowało
BernadettaP 17.11.2011 18:21
miód na moje podniebienie :)
Papryczka 02.11.2011 21:43
bardzo bardzo dobre
magical66 16.08.2011 18:50
mniam mniam...palce lizać....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak