Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 50 dag
makaron ryżowy wstążki 20 dag
keczup
pieprz kolorowy
olej sezamowy 4 łyżki
sos sojowy grzybowy 2 łyżki
mleko 250 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka

Wątróbkę umyć , oczyścić z błonek ,namoczyć na godzinę w mleku , osuszyć. Usmażyć na oleju sezamowym . Pod koniec smażenia polać sosem sojowym, doprawić pieprzem. Makaron ryżowy przygotować wg przepisu.Na talerze rozłożyć makaron , polać keczupem , dodać wątróbkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 28.06.2012 17:32
można polubić wątróbkę
gosia561 31.08.2011 14:45
zdrowe i smaczne
treonina 13.08.2011 11:44
mniam, uwielbiam wątróbkę, ale w takiej wersji jeszcze nie próbowałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak