Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cytrynowa panga

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 4
cytryna 1
pomarańcza 1
masło
olej

Przepis i sposób przygotowania na: cytrynowa panga

rybę pokroić na odpowiadające kawałki dodac sok z cytryny i pomarańcza. dodać 1/2 łyżeczki soli i pieprzu kolorowego. zostawić w lodówce na 12 godzin ( może być dłużej). smażyć w samym jajku na maśle

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak