Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierka z konfitury z borówki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól
pieprz
olej roślinny

Przepis i sposób przygotowania na: Panierka z konfitury z borówki

Przyprawić kurczaka (pałki, skrzydełka, filety - do wyboru) solą i pieprzem i podsmażać ze wszystkich stron około 5 minut na gorącym oleju roślinnym. Posmarować potem konfiturą z borówek lub porzeczek i piec 15-20 minut w nagrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak