Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwoną fasolką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 mała
Kukurydza z Puszki 1
ogórek zielony 1
pomidor 1
papryka czerwona 1
jogurt naturalny 1
sól
groszek konserwowy 1
fasola czerwona z puszki 1

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwoną fasolką

Odcedzamy kukurydzę , groszek i fasolę wsypujemy do miseczki, kapustę pekińska szatkujemy płuczemy a potem sparzyć chłodną wodą , resztę składników połączyć wlać jogurt naturalny , doprawić do smaku i na godzinkę wstawić do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 13.05.2012 14:43
super
babcia
babcia 13.05.2012 14:43
super
smakowita 30.06.2011 13:18
smaczna i kolorowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak