Składniki:
soczewica | 1 szklanka |
rukola | 3 garści |
ser feta | 1/2 kostka |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 szt |
sos | |
oliwa | 4 łyżki |
sól | |
czosnek | 1 ząbek |
ocet winny | 2 łyżki |
jajka przepiórcze | 5 szt |
soczewica | 1 szklanka |
rukola | 3 garści |
ser feta | 1/2 kostka |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 szt |
sos | |
oliwa | 4 łyżki |
sól | |
czosnek | 1 ząbek |
ocet winny | 2 łyżki |
jajka przepiórcze | 5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: