Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ciemne kulka a\'la rafaelo

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna kostka
cukier 1/2 szklanki
żółtko jajek
kakao 2 łyżki
spirytus 4 łyżki
wiórki kokosowe 100 g
herbatniki 3 opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: ciemne kulka a\'la rafaelo

Margarynę lub masło ucieramy z cukrem, dodajemy żółtko oraz pozostałe składniki, czyli kakao i spirytus. Ciastka drobno rozkruszamyi wrzucamy do masy. dokładnie mieszamy. formujemy małe kuleczki i obtaczamy je w kokosie. gotowe kuleczki przechowujemy w lodówce

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak