Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka z rybą i cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

panga 1/2 kg
cebula 5 szt
ser żółty 1 szklanka
śmietana 1 szklanka
boczek wędzony 20 dag
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z rybą i cebulą

Cebulę kroimy w plasterki i razem z posiekanym boczkiem dusimy. Filety obsmażamy. Rybę przekładamy do naczynia żaroodpornego, obkładamy cebulą i boczkiem. Ser ścieramy na tarce, mieszamy ze śmietaną, doprawiamy i sosem polewamy zapiekankę. Pieczemy 40 min w 190st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak