Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasztet z soi

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

soja 3 szklanki
cebula 4 szt
pieczarki 80 dag
marchew 3 szt
seler 1 szt
pietruszka 1 szt
kasza manna 1/2 szklanka
jaja 4 szt
oliwa 5 łyżek
majeranek 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z soi

Cebulę siekamy i szklimy na maśle, dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki i dusimy. Warzywa gotujemy, mielimy i łączymy z pozostałymi składnikami. Dodajemy ubitą pianę z białek. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy. Masę przekładamy do keksówki i pieczemy 1 godz w 180st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 01.02.2013 08:01
wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak