Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka jajeczna

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 200 g
rzeżucha
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez 150 ml
feta 1 op
ogórek 200 g
jajko ugotowane na twardo 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka jajeczna

Ugotowane jajka pokroić wzdłuż na 6 części. Kapustę pekińską poszatkować, ogórka umyć i pokroić ze skórką w kostkę. Dodać świeżą rzeżuchę i pokrojoną w kostkę fetę. Dodać majonez ( ilość zależy od upodobań ), przyprawić pieprzem i ewentualnie dosolić.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jeanette_v 29.05.2012 20:01
Super
sara1 13.05.2012 10:17
bardzo apetyczna sałatka
Monika79 25.02.2012 16:00
musi być smaczna
pigila
pigila 20.08.2011 10:36
mniam, mniam
ZEWA 12.02.2011 12:51
moje chłopaki bardzo ją lubią
SmacznaPyza 12.02.2011 10:12
bardzo lubię jajeczne sałatki, ta ma jeszcze inne pyszne składniki :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak