Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażonka biwakowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ogonówka 30 dag
cebula 2 szt
oliwa do smaku
przyprawa staropolska 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: smażonka biwakowa

Ogonówkę pokroić w słupki a cebule w krążki. Rozgrzać oliwę najpierw poddusić ogonówkę, potem dodać cebulę, doprawić przyprawą staropolską, dusić aby cebula była miękka. Podawać z chlebem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iga2 18.07.2011 23:50
ciekawy przepis
bejciu24 29.06.2011 19:02
pycha
Janek1 29.06.2011 18:39
ale są pyszne
Jolanta_P-S 29.06.2011 18:32
na biwaku możliwości kulinarne są ograniczone:(

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak