Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

konfitura rzoskwiniowo-wiśniowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

brzoskwinie 1/2 kg
wiśnie 1/2 kg
cukier żelujący 2:1 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: konfitura rzoskwiniowo-wiśniowa

Owoce umyć, usunąć pestki. owoce lekko zmiksować lub drobno posiekać. dodac cukier i odstawić na 3 godziny. Masę owocową zagotowac 3 minuty i napełniać słoiki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 05.04.2013 13:53
mniam pychota
angelika14 13.08.2011 12:41
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak