Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar chrzaniący

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wołowina 30 dag
chrzan ze słoika 2 łyżki
sól do smaku
jajko 1
chili 1 szczypta
Pieprz czarny grubo mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar chrzaniący

Łopatkę wołową dwukrotnie mielimy. Dodajemy chrzan, chili oraz jajko i dokładnie mieszamy. Jeszcze doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem świeżo mielonym i gotowe. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 20.05.2012 21:29
fajny
BernadettaP 17.02.2012 11:27
Fajna nazwa :)
Marlena/Kinia 15.01.2012 20:29
dłuuuugo już tatar nie goscił na moim stole... a nazwa rzeczywiście swietna
Sarenka 03.11.2011 20:55
O wodzie nie słyszałam, ale na dobre mięcho wołowe poluję od jakiegoś czasu.
Izabela/bella81 17.07.2011 11:14
uwielbiam tatar
Beatris 07.07.2011 09:48
I bez wody na pewno jest smaczny.
Anna169Hosz 06.07.2011 18:21
Same pyszności.
pacpaw 05.07.2011 20:16
nie słyszałem, ale już trochę informacji na ten temat wygooglowałem ;o) Ogólnie za p. Gessler nie przepadam ale tatar z wodą wypróbuje :o)
IZABELA29 05.07.2011 08:55
a woda, nie słyszałeś jak Pani Gessler mówiła, że woda to podstawa w dobrym tatarze,by nie był jak cegła.
ben-ka 05.07.2011 08:14
oj Pacpaw wymyślasz,wymyślasz:)
Katarzyna/kate1980 30.06.2011 20:10
świetna nazwa
Jolanta_P-S 29.06.2011 08:26
tatar zawsze mile widziany:)
polly66 28.06.2011 23:17
fajna nazwa:P

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak