Boczniaki smażone z cebulą

Boczniaki smażone z cebulą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • boczniaki

    30 dag
  • cebula

    1 szt
  • przyprawa uniwersalna Kucharek

    1/2 łyż
  • olej do smażenia

    3 łyż
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić w kostkę, zeszklić na oleju. Boczniaki pokroić w paski, usmażyć razem z cebulą aż się lekko zarumieni wszystko. Doprawić wegetą i pieprzem. Podawać jako dodatek do obiadu lub z pieczywem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ewelinapac

26.11.2010 21:46
uwielbiam boczniaki

buksiak12

14.09.2010 09:44
fajny przepis

buksiak12

14.09.2010 09:44
fajny przepis

buksiak12

14.09.2010 09:44
fajny przepis

Dorota71

14.09.2010 09:06
mniam mniam

Dorota71

14.09.2010 09:06
mniam mniam

Emilia22

14.09.2010 08:33
bardzo ciekawy przepis

Emilia22

14.09.2010 08:33
bardzo ciekawy przepis

Emilia22

14.09.2010 08:33
bardzo ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat