Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczniaki smażone z cebulą

3.0
(16)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczniaki 30 dag
cebula 1 szt
przyprawa uniwersalna Kucharek 1/2 łyż
olej do smażenia 3 łyż

Przepis i sposób przygotowania na: Boczniaki smażone z cebulą

Cebulę obrać, pokroić w kostkę, zeszklić na oleju. Boczniaki pokroić w paski, usmażyć razem z cebulą aż się lekko zarumieni wszystko. Doprawić wegetą i pieprzem. Podawać jako dodatek do obiadu lub z pieczywem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 26.11.2010 21:46
uwielbiam boczniaki
buksiak12 14.09.2010 09:44
fajny przepis
buksiak12 14.09.2010 09:44
fajny przepis
buksiak12 14.09.2010 09:44
fajny przepis
Dorota71 14.09.2010 09:06
mniam mniam
Dorota71 14.09.2010 09:06
mniam mniam
Emilia22 14.09.2010 08:33
bardzo ciekawy przepis
Emilia22 14.09.2010 08:33
bardzo ciekawy przepis
Emilia22 14.09.2010 08:33
bardzo ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak