Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowane steki z sosem gorczycowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rostbefu bez kości 60 dag
jogurt naturalny 100 g
majonez 2-3 łyżki
olej 2-3 łyżki
Musztarda francuska Prymat 2-3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane steki z sosem gorczycowym

Rostbef pokrój na 1,5 cm plastry, oprósz przyprawą do grilla, posmaruj olejem wymieszanym z musztardą francuską, odstaw na kilka godzin w chłodne miejsce. Mięso smaż tylko po jednym razie z każdej strony. Podawaj z sosem z jogurtu, majonezu z dodatkiem musztardy francuskiej.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak