Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona z burakami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5 kg
cebula 1 szt
burak 0,5 kg
sól do smaku
pieprz do smaku
oliwa 2 łyżki
szczypiorek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona z burakami

Kapustę osączyć i pokroić. Buraki ugotować (można dzień wcześnie) i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę drobno pokroić. Wszystko wymieszać z kilkoma łyżkami oliwy, doprawić do smaku. Posypać szczypiorkiem.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 27.06.2011 19:25
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak