Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paprykowy sos do mięsa mielonego

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jogurt 1 szklanka
papryka mielona 1 łyżeczka
sól
pieprz
papryka marynowana 1/2 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowy sos do mięsa mielonego

Paprykę i jogurt miksujemy. Łączymy z sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i mieszamy. Przed podaniem schładzamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

novita26 28.06.2011 08:10
mniam
aginaa 27.06.2011 17:19
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak