Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto z bitą śmietaną i galaretką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt 1 sztuka
galaretki 3 sztuki
bita śmietana 1 l
cukier 3 szklanki
Żelatyna wieprzowa Prymat 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z bitą śmietaną i galaretką

Galaretki ropuści gdy zastygnie pokroic w kostkę
Żelatnę rozpuścic we wrzacej wodzie wodzie
śmietanę ubi dodac cukier ubijajac wlac ciepla zelatyne pokrojone galretki rodzynki
Wylana biszkopt

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa/kalapurtka 04.05.2012 23:01
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak