Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety jajeczne z natką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 11 szt
pieczarki 0,5 kg
cebule 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety jajeczne z natką

1. Cebule posiekaj, zeszklij na oleju. Pieczarki zetrzyj na tarce. 10 jajek ugotuj na twrdo. Posiekaj. Dodaj cebulę, pieczarki, natkę i pozostałe jajko, przypraw i wymieszaj.
2. Z masy uformuj kotlety, obtocz w bułce tartej. Usmaż.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 06.03.2014 09:38
pyszne kotleciki
miki47 20.03.2013 10:40
ciekawy przepis
Krystyna32 18.08.2011 19:24
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak