Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

andrut przekładany piernikem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

piernik
powidła śliwkowe (węgierkowe)
andrut

Przepis i sposób przygotowania na: andrut przekładany piernikem

Upiec piernik(przepis w mojej księdze)z połowy składników na kwadratowej blaszce,zciąć wierzch,1 andrut posmarować powidłem śliwkowym przełożyć piernikem,posmarować powidłem i na wierzch położyć 2 andrut,lekko docisnąć,jęzeli piernik wystaje poza andrut,pościnać boki(ja mam kwadratową blaszkę idealną wymiarem do anduta).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 19.05.2013 12:55
Zajefajny pomysł i te powidła !!! super
krokodyl 06.05.2012 23:54
ciekawe :)
hastalavista 12.02.2012 10:15
apetyczne :)
dianix 11.02.2012 10:58
heh no i fajnie wyglada
Tika4444 07.02.2012 12:07
ciekawy pomysł
PaniMISIOWA 08.01.2012 21:26
bardzo oryginalne
eli82 20.11.2011 10:21
pomysłowe!
joanna77 07.09.2011 14:26
super pomysł
Teresa19 28.08.2011 20:40
wyśmienite
Margo1 27.08.2011 00:11
świetne
Rybciia 26.07.2011 23:01
fajnie wygląda
berys18 26.07.2011 09:12
orginalny pomysł
bietka 21.07.2011 07:24
ale super
Robert10 08.07.2011 08:33
świetny pomysł
m1monika 02.07.2011 11:44
wygląda rewelacyjnie;)
Ania67 28.06.2011 08:48
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak