Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z brzoskwiniamy z solą ziołową

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrag filet 1 szt
brzoskwinie 1 szt
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z brzoskwiniamy z solą ziołową

Filet pstrąga i pokrojoną brzoskwinie gotujemy na parze -ja wykorzystuje parowar . Po ok 15 min wykładamy filet układamy na nim pokrojone brzoskwinie ,kropimy cytryna i solimy solą ziołową .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szyba 27.06.2011 08:31
smakowite
pioge7 27.06.2011 07:14
piękne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak