Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta grzybowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser toffu pokruszone 1 szklanka
majonez 1 szklanka
sok z cytryny 1 szt
grzyby 1 gotowane
jajko ugotowane na twardo 1 szt
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pasta grzybowa

Grzyby oczyszczamy,moczymy a następnie gotujemy i drobno siekamy,mieszamy z pokruszonym drobno serem ,z posiekaną cebulą i jajkiem,następnie dodajemy majonez sok z cytryny i wszystko razem dokładnie mieszamy.Smarujemy najlepiej ciemne pieczywo i posypujemy natką pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

1j1o1l1a1 26.06.2011 22:24
ciekawy sposób na...grzyby :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak