Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa meksykańska

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion 2 l
mięso mielone 1/2 kg
kukurydza 1 puszka
soja 1 puszka
przecier pomidorowy 3 łyżki
cebula 2 sztuki
czosnek 4 ząbki
majeranek 1 łyżka
olej
fasola 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa meksykańska

Cebulę siekamy i razem z mięsem podsmażamy. Przekładamy do gotującego się bulionu wraz z pozostałymi składnikami. Dodajemy przecier pomidorowy, doprawiamy do smaku i gotujemy ok. 15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak