Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryżowe dewolaje

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser ementaler 100 gram
ryż 1 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: ryżowe dewolaje

Ryz gotujemy tak jak na opakowaniu pisze następnie odcedzamy ser rozpuszczamy na patelni dodajemy ryz w miarę jak jest ciepłe nie gorące formujemy dewo lajki ser połączy więc sie nie rozpadną podajemy z mięskiem sałatką lub sosem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

karolina1869 01.09.2013 11:45
bardzo ciekawy sposób na podanie ryżu
Ewa95 16.09.2011 10:41
jakiś dziwny ten przepis...
SmakolykiJoanny 28.06.2011 19:20
Cos innego :) oczy cieszy
pawel6 27.06.2011 17:10
Super pomysł!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak