Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieguski czekoladowo-kokosowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czekolada mleczna 3 tabliczki
czekolada gorzka 2 tabliczki
wiórki kokosowe 10 dag
bakalie 10 dag
płatki kukurydziane 10 dag
mleko 100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: pieguski czekoladowo-kokosowe

Płatki kukurydziane zalać mlekiem, roztopić czekoladę i wymieszać razem z bakaliami i wiórkami. Dodać mleko jeżeli masa jest zbyt twarda. Dokładnie wymieszać.
Układać na formie małe placuszki, poczekac aż stwardnieją.
GOTOWE:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak