Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie do pierogów z kaszy krakowskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 1 szt
oliwa 1 łyżka
Pieprz biały mielony Prymat
ser żółty 20 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie do pierogów z kaszy krakowskiej

Kaszę ugotować według przepisu na opakowaniu. Cebulę posiekać, podsmażyć na oliwie. Dodać kaszę oraz ser. Wymieszać i doprawić do smaku pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 27.10.2013 07:23
pyszna kasza
Grazyna0211 15.12.2012 18:52
smaczne
barbara11561 22.08.2012 11:46
świetne nadzienie:)
alaaa 22.03.2012 13:52
nie próbowałam,ciekawe
maciek7 12.02.2012 18:34
super
Gosia32
Gosia32 30.06.2011 19:22
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak