Składniki:
pierś z kurczaka duża | |
wątróbka drobiowa | 40 dag |
jajko | 3 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
tymianek | szczypta |
margaryna do smarowania formy | |
sól, pieprz |
pierś z kurczaka duża | |
wątróbka drobiowa | 40 dag |
jajko | 3 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
tymianek | szczypta |
margaryna do smarowania formy | |
sól, pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: