Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa fasolowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola biała 20 dag
marchewka 1 sztuka
pietruszka 1 sztuka
cebula 1 sztuka
sól
pieprz
majeranek do smaku
przyprawa do zup w płynie

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa fasolowa

Fasolę umyć, namoczyć w wodzie parę godzin. Następnie zalać 1,6 litra wody i gotować. Ziemniaki , marchewkę , pietruszkę obrać pokroić w kostkę. Dodać do fasoli oraz obraną cebulę. Pod koniec gotowania doprawić solą , majerankiem , pieprzem.Na końcu doprawić przyprawa w płynie do zup.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 02.06.2012 18:42
dobra zupa
jolita 26.06.2011 07:57
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak