Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta do makaronu ze szpinaku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony 1 opakowanie
ser feta 1 opakowanie
Sól czosnkowa jodowana Prymat do smaku
czosnek 3 ząbk
przyprawa do gyrosa do smaku
olej roślinny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pasta do makaronu ze szpinaku

Szpinak rozmrozić i odsączyć. Na rozgrzaną patelnie dodać olej i rozdrobniony czosnek, gdy czosnek się zarumieni dodać szpinak smażyć ok 5 min i następnie dodać ser feta uprzednio pokrojony w kostki. smażyć jeszcze kilka minut dodając pozostałe przyprawy według uznania. Podawać z makaronem lub jako dodatek do mięsa

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

emeslive 13.04.2012 22:07
Szpinak i feta to jest to!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak