Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hod-dog z bagietką

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 2 szt.
surówka 1 op.
parówka 4 szt.
ketchup

Przepis i sposób przygotowania na: Hod-dog z bagietką

Bagietkę pokroić na kilka części i wkładamy do piekarnika aż do zrumienienia. Parówki w tym czasie zagotowujemy. Wyciągamy bagietki z piekarnika, wkładamy surówkę, ugotowaną parówkę i polewamy ketchupem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak