Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1,5 szkl.
curry 2 łyżeczki
sól
papryka czerwona
pieczarki 300 g
kukurydza w puszce
ogórki konserwowe
jajko 7 szt.
pietruszka zielona 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z pieczarkami

Wszystkie składniki pokroić w drobną kostkę. na dno miski włożyć w takiej kolejności: warstwa ryżu, pieczarki podsmażone, polać sosem z majonezu, ryż, papryka, polać sosem, ryż, jajka, sos, ryż, ogórki, kukurydza, sos, ryż i drobno pokrojona pietruszka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak