Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówkowe\'\' diabełki \'\'

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 6 cienkich drobiowych lub cielęcyc
bazylia
oliwa do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Parówkowe\'\' diabełki \'\'

Parówki obrać z osłonek i pokroić każdą na 3 części. Z jednego końca naciąć na krzyż ,ale nie do końca. Na patelni na rozgrzanej oliwie smażyć parówki ,aż utworzą się miotełki. Polać ketchupem i posypać bazylią. Podajemy natychmiast.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 05.08.2013 23:07
Mój mąż nie przecina ich na pół i nazywa je "kozice"
PaniMISIOWA 24.07.2012 11:30
pycha!
Katarzyna59 11.05.2012 18:22
Extra, ja robiłam podobne z przepisu i potrawa nazywała się świńskie ryjki:). Bardzo fajne polecam!!!
Dominika30 11.07.2011 17:46
świetne
bursztynek 02.07.2011 23:42
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak