Składniki:
seler | 1 średni |
orzechy włoskie | 10 sztuk |
śmietana | 0,5 szklanki |
majonez | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1 sztuka |
seler naciowy | kilka listków |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jabłka | 2 czerwone |
seler | 1 średni |
orzechy włoskie | 10 sztuk |
śmietana | 0,5 szklanki |
majonez | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1 sztuka |
seler naciowy | kilka listków |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jabłka | 2 czerwone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: